COM ENS ORGANITZEM?

L’equip tècnic d’ACFAMES-AFAMMCA

Albert Algarrada

Psicòleg

Graduat en Psicologia a la UB, actualment està cursant el Màster General Sanitari a la UNIR. També té formació psicologia sistèmica i constructivista. Realitza sessions de psicoteràpia individual i/o familiar i dinamitza els Cursos psicoeducatius per familiars i l’activitat “Confia en Tu” per treballar l’ansietat social. A més,  dona atenció a un espai de suport en un Casal de Joves i realitza Xerrades de Sensibilització.

Anabel Valero

Educadora Social

Graduada en Educació Social a la UAB, posteriorment va cursar el Postgrau d’Inserció Socio-Laboral a la Fundació Pere-Tarrés. S’encarrega del disseny, seguiment i avaluació dels projectes de l’entitat. Planifica i dissenya el contingut i publicacions per la comunicació i sensibilització a les Xarxes Socials. També, dinamitza i planifica l’activitat “Patxuli” (manualitats) i el Taller de Cuina.

Glòria Sebastian

Psicòloga

Llicenciada en Psicologia a la UB i, posteriorment va cursar el Màster de Musicoteràpia a la IL3. És dinamitzadora d’alguns grups de rehabilitació psicosocial per persones amb un trastorn mental greu i realitza sessions d’atenció i acompanyament individual.

Marta Hoeksema

Psicòloga

Graduada en Psicologia a la UAB, actualment s’està preparant pel PIR i realizant el curs de “Expert en manuals de diagnòstic DSM-5 i CIE-11”. S’encarrega de dinamitzar i preparar els diferents grups i activitats de rehabilitació psicosocial per a persones amb un Trastorn Mental Sever. A més a més, dissenya els continguts i publicacions per a la comunicació i  sensibilització a les Xarxes Socials.

Marta López

Psicòloga

Graduada en Psicologia a la UB, posteriorment va cursar el Postgrau en Psicologia d’Emergències i Catàstrofes a la IL3 i actualment, el Màster General Sanitari a la UNIR. 
S’encarrega de dinamitzar i preparar els diferents grups i activitats de rehabilitació psicosocial per a persones amb un Trastorn Mental Sever i realitzar sessions d’atenció i acompanyament individual. També dissenya alguns continguts publicitaris.

Montse Olivé

Cap de Personal

És tècnica en administració i finances. Té una llarga experiència i formació en programari de software i administració d’empreses. S’encarrega de la gestió i supervisió del personal, la gestió financera i la part econòmica dels projectes. I també de la coordinació i comunicació entre tots els elements que conformen l’entitat (els/les professionals, les persones sòcies i la junta directiva). 

Martín Valdez

Psicòleg

Llicenciat en Psicologia a la Universitat de Las Americas, i, posteriorment va cursar el Màster en Teràpia Cognitiu Social a la UB. Té formació complementària en diferents tècniques d’intervenció. Ha participat en investigacions en salut mental i intervencions psicosocials. S’encarrega de les sessions de psicoteràpia individual i/o familiar i dinamitza els Cursos psicoeducatius per Familiars i el Club de Lectura.

El nostre personal de suport

Florence Tessier

Artterapèuta

Artterapeuta transdisciplinària acreditada per la FEAPA (Federación Española de Asociaciones Profesionales de Arteterapia). Acompanya a les persones perquè puguin (re)aprendre a escoltar-se i expressar-se des de les seves necessitats i desitjos profunds a través de l’art. S’encarrega de la dinamització de l’activitat “Artteràpia” i del projecte de “Titelles”.

Maria Dolors Gòmez

Psicòloga

Doctorada en Psicologia Clínica i de la Salut a la UB i posteriorment, postgraduada en Psicopatologia Clínica a la UB. Ajuda a persones que passen per dificultats vitals o problemes emocionals a connectar amb la seva resiliència, per arribar a la plenitud i la realització que totes les persones mereixem. És la nostra psicòloga externa a qui fem les derivacions quan és degut.

Persones de pràctiques i voluntàries

Les persones de pràctiques i voluntàries són una figura fonamental a l’entitat perquè donen suport a la nostra labor del dia a dia. A més, permet sensibilitzar i desestigmatitzar a la societat a través d’aquesta experiència. Que també permet l’aprenentatge en salut mental, el creixement personal i laboral, fomentar l’ajuda voluntariosa, etc.

A %d bloguers els agrada això: