Col·labora

Col·laborant amb ACFAMES participes d’un projecte global dirigit a donar suport a les persones amb un trastorn mental i als seus familiars.

Com pots col·laborar?

– Fes-te soci / sòcia:

Ser soci significa participar de manera activa en la defensa dels drets del nostre col·lectiu, ser part d’un moviment social que lluita per canviar cap a una societat integradora i normalitzar les malalties mentals.

A més, tant el soci/a com també la seva família podrà participar dels serveis i activitats que oferim a l’Associació a través d’un pla d’atenció indivualitzat dut a terme per algun dels nostres tècnics.

Per fer-te soci has d’emplenar la butlleta d’inscripció i fer-la arribar a acfames@gmail.com

T’animem a que en qualsevol cas et posis en contacte i ens vinguis a conèixer.

– Fes- te voluntari/ voluntària:

ACFAMES creu en el voluntariat com a aposta per l’enriquiment intern i el creixement comunitari. El nostre pla de voluntariat promou la participació de les persones voluntàries en les diferents activitats i serveis de l’associació, potenciant així l’obertura de l’associació a la comunitat i la normalització del trastorn, així com la sensibilització i l’enriquiment mutu gràcies al fet de treballar plegats.

Et presentem els perfils i les àrees en les que pots participar. Anima’t a venir i informar-te!

– Fes una donació:

Per poder seguir treballant i creixent, ACFAMES necessita de les teves aportacions, que ens ajuden al nostre finançament i així assolir els nostres objectius socials.

Si vols col·laborar amb la nostra causa, posa’t en contacte amb nosaltres.