Col·labora

Col·laborant amb ACFAMES participes d’un projecte global dirigit a donar suport a les persones amb un trastorn mental i als seus familiars.

A l’associació pots col·laborar de diverses formes:

– Fes-te soci / sòcia:

Ser soci significa participar de manera activa en la defensa dels drets del nostre col·lectiu, ser part d’un moviment social que lluita per canviar cap a una societat integradora i normalitzar les malalties mentals.

A més, tant el soci/a com també la seva família podrà participar dels serveis i activitats que oferim a l’Associació a través d’un pla d’atenció indivualitzat dut a terme per algun dels nostres tècnics.

Per fer-te soci has d’emplenar la butlleta d’inscripció i fer-la arribar a acfames@gmail.com

T’animem a que en qualsevol cas et posis en contacte i ens vinguis a conèixer.

– Fes- te voluntari/ voluntària:

ACFAMES creu amb el voluntariat com a aposta per l’enriquiment intern i el creixement comunitari. El nostre pla de voluntariat permet participar a persones voluntàries en les diferents activitats i serveis d’associació, potenciant així l’obertura de l’associació a la comunitat i la normalització de la malaltia, així com l’enriquiment mutu de treballar plegats.

Si vols participar del nostre projecte posa’t en contacte amb nosaltres.

– Fes una donació:

Per poder seguir treballant i creixent ACFAMES necessita de les teves aportacions que ens ajuden al nostre finançament i així assolir els nostres objectius socials.

 

Si vols col·laborar amb la nostra causa, posa’t en contacte amb nosaltres.