COL·LABORA AMB LA SALUT MENTAL

Col·laborant amb ACFAMES participes d’un projecte global dirigit a donar suport a les persones amb un trastorn mental i/o malestar psicològic, als seus familiars i a sensibilitzar la societat.

FES-TE SOCI/SÒCIA

Ser soci/sòcia significa participar de manera activa en la defensa dels drets del nostre col·lectiu, ser part d’un moviment social que lluita per canviar cap a una societat integradora i normalitzar les malalties mentals. A més, tant el soci/a com també la seva família podrà participar dels serveis i activitats que oferim a l’Associació a través d’un pla d’atenció indivualitzat dut a terme per algun dels nostres tècnics.

Per fer-te soci has d’emplenar la butlleta d’inscripció i fer-la arribar a acfames@gmail.com

T’animem a que en qualsevol cas et posis en contacte i ens vinguis a conèixer.

FES-TE PERSONA VOLUNTÀRIA

ACFAMES creu en el voluntariat com a aposta per l’enriquiment intern i el creixement comunitari. El nostre pla de voluntariat promou la participació de les persones voluntàries en les diferents activitats i serveis de l’associació, potenciant així l’obertura de l’associació a la comunitat i la normalització del trastorn i el malestar psicològic, així com la sensibilització i l’enriquiment mutu gràcies al fet de treballar plegats.

Si t’interessa, escriu-nos a través del formulari d’abaix i et presentarem els perfils i les àrees en les que pots participar. 

Anima’t!

FES UNA DONACIÓ

Per poder seguir treballant i creixent, ACFAMES necessita de les teves aportacions, que ens ajuden al nostre finançament i així assolir els nostres objectius socials.

Nº de compte:

ES85 2100 3012 8422 0047 7705

Al col·laborar amb nosaltres us podeu desgravar els donatius en la declaració de la renda IRPF.

Ara mateix no pots col·laborar de cap d’aquestes maneres però t’agradria?

No et preocupis, també ens pots ajudar donant-nos suport per les Xarxes Socials!

T’ha interessat el voluntariat?

Si estàs interessat a formar part de la nostra associació com a voluntari/voluntària, escriu-nos en el següent formulari una breu explicació dels teus interessos…

Ens posarem amb contacte en tu el més aviat possible.

T’ESPEREM!

Deduccions Fiscals

COM a DONANT PARTICULAR:

Si ets donant particular, les deduccions fiscals per donatius poden anar del 35% al 80% en l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF). Dels primers 150 € que dones, et pots deduir 120 €. Això aplica a fundacions i associacions subjectes a la llei 49/2002. A més, has de tenir en compte si la teva comunitat autònoma està subjecta a un règim foral particular o si compta amb deduccions addicionals.

Deducció en quota íntegra. Límit 10% base liquidable

Fins 150€ de donatiu:

80%

dels primers 150€ que dones et dedueixes 120€

La resta de donatius a partir de 150€:

35%

a partir dels següents 150€

40%

quan en l’exercici i en els dos anteriors s’hagin donat un import igual o superior a la mateixa entitat

COM a DONANT JURÍDIC (EMPRESA):

El percentatge de deducció per donatius a ONG en quota en l’Impost sobre Societats (IS) és del 35% (amb el límit del 10% de la base imposable). Aquesta deducció s’incrementa al 40% per les aportacions realitzades a una mateixa entitat pel mateix o superior import durant almenys tres anys. Això s’aplica a fundacions i associacions subjectes a la llei 49/2002.

Deducció en quota íntegra. Límit 10% base imposable

35%

40%

quan en l’exercici i en els dos anteriors s’hagin donat un import igual o superior a la mateixa entitat

A %d bloguers els agrada això: