QUI SOM?

ACFAMES és una entitat d’utilitat pública per a persones afectades per un Trastorn Mental  i les persones que en tenen cura que lluita per millorar la qualitat de vida de tots ells i elles.

L’entitat va néixer el 1999 promoguda per la unió de familiars de persones que havien estat diagnosticades d’esquizofrènia. Amb els anys, però, l’entitat ha anat ampliant la seva mirada per fomentar la inclusió, l’autonomia i l’apoderament de les persones amb problemes de salut mental.

D’aquesta manera, actualment l’entitat ofereix suport, serveis i recursos tant a les famílies com a les persones afectades sense oblidar una mirada cap a la societat i la seva sensibilització.

MVV2

ELS NOSTRES OBJECTIUS

  • Donar suport, acompanyar i promoure la recuperació de les persones afectades per un trastorn mental i de les persones que en tenen cura.
  • Fomentar la inclusió social de les persones que pateixen un trastorn mental sever mitjançant un acompanyament psicosocial.
  • Sensibilitzar a la societat i a entitats públiques i privades sobre aspectes que envolten el trastorn mental (estigmatització, drets i deures, aïllament, etc.).

COM ENS ORGANITZEM

ORGANIGRAMA MIRE