No és fàcil dir que tinc un trastorn

Per això és important lluitar en contra de l’estigma existent a la nostra societat, però també treballar coordinadament amb altres entitats. Tot això ho fem a través dels següents projectes:

EXPERIÈNCIA PRÒPIA

El grup d’experiència pròpia es reuneix quinzenalment els divendres a les 17h, per tal que les persones afectades prenguin tot el protagonista i la iniciativa. D’aquesta manera, es pretén que emprenguin tot allò que vulguin i desitgin fer, s’impliquin a l’associació.

COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ

En la societat actual les xarxes socials han esdevingut una eina imprescindible i ens permeten fer una tasca de comunicació i de sensibilització del trastorn mental al mateix temps que treballem en contra de l’estigma tant present en salut mental.

Ens podeu trobar a facebook i a twitter.

SENSIBILITZACIÓ A LES ESCOLES

Hem començat a fer una feina de sensibilització a les escoles per tal de treballar la salut mental de forma preventiva.

TREBALL COMUNITARI

Pretenem fer tota la feina amb companyia d’aquella gent, entitats i administracions que estan en l’entorn i que com nosaltres treballen per la salut mental.

Des dels CSMAs, Serveis socials, biblioteques, entitats de salut mental, etc. Totes aquelles entitats que ens poden ajudar a lluitar de forma conjunta a favor de la salut mental.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s