L’experiència dels altres ens ajuda; no estem sols

I així ens ho fan saber les famílies i les persones afectades. Per això, proposem diferents grups on treballar el trastorn mental i les diferents necessitats a través del suport emocional i la psicoeducació. Segons el moment oferim un determinat grup.

GRUP D’EXPERIÈNCIA FAMILIAR (GAM)

Són reunions de familiars per poder parlar de tot allò que ens preocupa i poder-ho compartir amb més persones. Els grups són de suport emocional i estan orientats a la transmissió de coneixement i a l’adquisició d’habilitats. Aquests estan dirigits per familiar formats específicament per portar els grups.

Els grups d’experiència familiar es realitzen el primer i tercer dimarts de mes a les 18h.

EINES PER FAMILIARS

Un espai dirigit per la psicòloga Nuria Cuña per treballar totes aquelles necessitats, dubtes que tingueu i que vulgueu compartir amb la resta de familiars.

Aquest grup es realitza el tercer dijous de mes a les 18h.

GRUP D’EXPERIÈNCIA PER PARELLES

Espai dedicat a aquelles persones que tenen la parella afectada d’algun trastorn mental i que tenen ganes de compartir experiències i suport amb persones que també estan passant per processos semblants.

El grup d’experiència per parelles es fa el primer dijous de mes a les 17h.

GRUP EN PRIMERA PERSONA

El grup en primera persona és un grup gestionat per persones que tenen experiència en primera persona i que busca el coneixement sobre el propi trastorn mental fomentant l’autocura, la responsabilitat i l’autonomia.

Aquest grup es realitza els dilluns quinzenalment a les 18h.

TERÀPIA GRUPAL

L’últim dijous de mes les persones afectades per algun trastorn mental es reuneixen per crear un espai on reflexionar i compartir les pròpies experiències amb el suport i dinamització de la psicòloga.

 

Aquest grup es fa a les 18h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s