Els professionals tenen poc en compte la família i la persona

Creiem important que els nous professionals vegin la importància de la família i de la implicació del propi afectat, donem una nova visió del tractament en salut mental. I per tant ens proposem treballar amb futurs professionals, voluntaris, persones amb pràctiques i oferir formació per professionals.

VOLUNTARIAT

Ens agrada poder treballar amb voluntaris i voluntàries. Creiem que la seva col·laboració ens permet tirar endavant amb molts projectes de l’associació, donar una nova visió de la salut mental, i al mateix temps fer una tasca de sensibilització cap a la societat.

Si estàs interessat en fer de voluntari posa’t en contacte amb nosaltres!!!

PRÀCTIQUES UNIVERSITÀRIES

Des de fa un any estem oferint l’entitat com a centres de pràctiques per a futurs professionals que actualment estan estudiant a la universitat. Això ens permet donar una visió de la salut mental més integral i més participativa.

ENS FORMEM

Ens formem constantment, assistim a jornades i conferències per poder estar al dia de les novetats en el tractament i el treball en salut mental i per donar una resposta el més adaptada possible a les necessitats de tots i totes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s