Inici > Els serveis

Què fem?

Els serveis

Calendari

September 2017
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
L'EXPERIÈNCIA DELS ALTRES ENS AJUDA. NO ESTEM SOLS PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’EXPERIÈNCIA DELS ALTRES ENS AJUDA. NO ESTEM SOLS

I així ens ho fan saber les famílies i les persones afectades. Per això, proposem diferents grups on treballar el trastorn mental i les diferents necessitats a través del suport emocional i la psicoeducació. Segons el moment oferim un determinat grup.


GRUP D’EXPERIÈNCIA FAMILIAR (GAM)

Són reunions de familiars per poder parlar de tot allò que ens preocupa i poder-ho compartir amb més persones. Els grups són de suport emocional i estan orientats a la transmissió de coneixement i a l'adquisició d'habilitats. Aquests estan dirigits per familiar formats específicament per portar els grups.

Els grups d’experiència familiar es realitzen el primer i tercer dimarts de mes a les 18h.


EINES PER FAMILIARS

Un espai dirigit per la psicòloga Nuria Cuña per treballar totes aquelles necessitats, dubtes que tingueu i que vulgueu compartir amb la resta de familiars.

Aquest grup es realitza el tercer dijous de mes a les 18h.


GRUP D’EXPERIÈNCIA PER PARELLES

Espai dedicat a aquelles persones que tenen la parella afectada d'algun trastorn mental i que tenen ganes de compartir experiències i suport amb persones que també estan passant per processos semblants.

El grup d’experiència per parelles es fa el primer dijous de mes a les 17h.


GRUP EN PRIMERA PERSONA

El grup en primera persona és un grup gestionat per persones que tenen experiència en primera persona i que busca el coneixement sobre el propi trastorn mental fomentant l'autocura, la responsabilitat i l'autonomia.

Aquest grup es realitza els dilluns quinzenalment a les 18h.


TERÀPIA GRUPAL

L'últim dijous de mes les persones afectades per algun trastorn mental es reuneixen per crear un espai on reflexionar i compartir les pròpies experiències amb el suport i dinamització de la psicòloga.

 

Aquest grup es fa a les 18h.

 
 

Destaquem!

No events

L'Agenda

No events

932174661

Fes-te fan d'ACFAMES al facebook