Inici > Presentació

Què fem?

Els serveis

Calendari

October 2017
M T W T F S S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Presentació PDF Imprimeix Correu electrònicQUI SOM?


ACFAMES va néixer l’any 1999, quan un grup de pares i mares amb fills afectats pel Trastorn Mental de l’esquizofrènia van prendre consciència de les mancances dels recursos institucionals, del desconeixement social d’aquest trastorn i de la necessitat de treballar amb la persona afectada i la seva família.


ACFAMES és una associació de persones afectades pel Trastorn Mental de l’esquizofrènia i dels seus familiars que lluita per una millora de la qualitat de vida de tots ells i elles.


La missió principal de l’associació és l’atenció i el suport a les persones afectades d’esquizofrènia i a les seves famílies, conscient de la importància d’una atenció personalitzada i individualitzada.


 

La finalitat social és oferir-los informació, contenció, orientació i ajuda per tal de millorar el seu benestar. Per tal d’aconseguir-ho ACFAMES ofereix diversos serveis i activitats dirigits tan al familiar com a l’afectat. A més desenvolupa diferents projectes que donen resposta a noves necessitats detectades. Totes aquestes accions tenen lloc des d’una perspectiva comunitària on es vol implicar a tota la societat i construir una xarxa sòlida de recursos en Salut Mental.ELS NOSTRES OBJECTIUS


L’associació vol:

 

  • Ser un espai per les famílies i les persones afectades d’esquizofrènia.
  • Donar resposta a les seves necessitats oferint diferents serveis personalitzats i creant nous projectes.
  • Lluitar per sensibilitzar a la societat i facilitar la integració social del malalt.
  • Treballar en xarxa amb les demés associacions per millorar el sistema públic de l’àmbit de les malalties mentals.

 

 


A QUI VA DIRIGIT?


ACFAMES va dirigit a totes les persones afectades pel trastorn de l’esquizofrènia, als seus familiars i als seus amics.

A aquelles persones que volen formar part d’una associació creada per donar resposta a les seves necessitats. Una associació de tots i per a tots. On treballem per canviar la situació dels que pateixen la problemàtica derivada d’aquest trastorn, així com la dels seus familiars, on ens ajudem i on construïm un projecte per millorar i créixer.

 

També, a aquelles i aquells sensibilitzats amb aquesta problemàtica que aposten per donar suport a la tasca que desenvolupa l’associació.

 
 

Destaquem!

No events

L'Agenda

No events

932174661

Fes-te fan d'ACFAMES al facebook